Kildedalen

Startside
Nyheder
Turen gik til
Billeder
Morten & Maria
Sjove biler
BCP
Sparekassen
Kamera
Video
Familien i USA
Kaasgaard familien
Grinebideren
Diverse
Lidt alvor i livet

Kontakt - tryk på klokken


Copyright
© 2014 kildedalen.eu

01.03.07 - Så blev det endelig tid til at besøge dem i Sparekassen. Læs mere her

28.02.07 - Ind imellem sker det, at en person vælger nye veje, således skete det også her. Den 28. februar var det sidste dag for Kim. En pæn afsked blev der holdt og igen har vi været heldige, at få fat på et par billeder. Vi ønsker Kim held og lykke fremover og siger tak for hans hjælpsomhed.

     

I en lille by i det jyske ligger en lille Sparekasse som vi for efterhånden en del år siden kom i kontakt med. Før dette bekendtskab havde vi kun været vant til de store banker .... !!!!!!!!

Stor var derfor vores overraskelse over modtagelsen i Sparekassen. Det gamle ordsprog: der er ingen smalle steder i Bredgade blev meget hurtigt vores nye motto. Dog er der en vigtig ting for at kunne være kunde her, HUMOR - hvis ikke man har den - kan livet med medarbejderne hurtigt blive FOR mærkeligt.

Først det alvorlige ..............  præsentation af nogle af de flinke medarbejdere:

 

                                  

Vi begynder fra venstre med den store høvding Steen, derefter lang tænkepause ..... og kalder den smilende dame for Bedstemor Inger (let at narre, hopper på enhver ting), dernæst kan det kun være Per (drillenissen), elsker at drille men kan være svær selv at få i fælden. Så endnu en lille tænkepause og dernæst har vi en Dorthe som efter sigende er perfekt som muldvarp og samtidig god til at få kameraet frem når der er mulighed for gode billeder. Som rosinen i pølseenden kan det vist kun være Kimmelim, utrolig sød og hjælpsom, bare spørg hvis du har problemer med Netbank eller lignende. Der går ikke lang tid før problemet er løst.

Som mange andre steder kan der jo også festes igennem i den lille Sparekasse.

Og det blev der så åbenbart ................  en freelance fotograf var os behjælpelig ...............

  

og nu er det så tid for nogle af de mange besynderlige historier:

I forbindelse med en anden besynderlig historie endte det med at jeg blev kaldt en dum ko, blot fordi jeg tillod mig at klage over medarbejderens mange (dårlige) undskyldninger for ikke at gøre noget ved de aftalte forretninger. Jeg har aldrig oplevet et sted der har så mange regnskabsafslutninger på et enkelt år som her. Trods gentagne klager er medarbejderen stadig vores rådgiver.

De mest besynderlige historier skyldes dog nok vores lille nisse. Måske ganske uforskyldt (kammerat nisser kan sikkert være årsag?) var han ved at komme så gruelig galt afsted med noget elektrikerarbejde der skulle udføres,  alt endte så vidt jeg har hørt da heldigvis godt.

Samme medarbejder skulle efter sigende også have besøg af et hold entreprenører hvis opgave var at foretage jordbundsprøver inden kommunesammenlægningen. Uheldigvis skulle dette bl.a. foregå i et netop anlagt rosenbed. Ville vi ikke alle være kede af en sådan situation og prøve at undgå det, på trods af helligdage. Jeg tror faktisk at nissen kan takke Bedstemor for at det ikke gik værre end det gjorde. Dokumentet kan ses her Rosenbed

Til slut vil jeg give et godt råd, som du børe være meget opmærksom på. Vil du have en chance for at få fat i din bankrådgiver. Vær snedig og få fat i det direkte telefonnummer, og ring så efter lukketid. De tager altid telefonen for det er bortset fra dig ALTID konen/manden der spørger hvornår de kommer hjem og er det et lån du er ude efter bliver der derfor hurtig sagt ja, de skal bare have dig ud af røret og det kan kun gå for langsomt.

At der findes en sådan Sparekasse er næsten ikke til at forstå, men vi forsikrer - Det er ganske vist..........