Kildedalen

Startside
Nyheder
Turen gik til
Billeder
Morten & Maria
Sjove biler
BCP
Sparekassen
Kamera
Video
Familien i USA
Kaasgaard familien
Grinebideren
Diverse
Lidt alvor i livet

Kontakt - tryk på klokken


Copyright
© 2014 kildedalen.eu

Langt om længe har jeg fået gang i skriveriet om denne tur. Nu må det være på tide at få det gjort færdigt. Der er lidt spring mellem dagene, men de skal nok komme på allesammen.

2. marts 2009
For en gang skyld, var det ikke nødvendigt, at stå så tidligt op. Alligevel, havde jeg svært ved at sove og havde lidt blandede følelser. På den ene side glædede jeg mig vildt til turen og på den anden side var jeg ked af, at Mads ikke skulle med.

Efter check-in valgte vi, som vi alle i familien har lært, bare se, at komme afsted og sige på gensyn.

Her - fra afgangshallen i Kastrup (Billeder er venligst udlånt af Mads :-)

        

Planlagt afgang til München kl. 10.50 og ankomst kl. 12.25. Far ankommer fra Billund kl. 13.10 og jeg har lovet inden da at finde stedet hvor vi kan få vores første fadøl. Far glemte desværre at medbringe sin mobiltelefon, men heldigvis fandt jeg ham uden problemer.

Vi fik kartoffelsuppe med pølser + en wienerschnitzel sammen med 2 fadøl (altså til hver) og det smagte himmelsk. Jeg må huske at spørge Peer og Gabi om ikke de har opskriften på den kartoffelsuppe.

Afgang fra München kl. 15.45 og ankomst til San Francisco kl. 18.55
Flyveturen gik fint og vi kan bestemt ikke klage over betjeningen. Der blev serveret 3 måltider + alle de drikkevarer vi havde lyst til, vel at mærke uden omkostninger for os.  Lufthansa kan på det varmeste anbefales og jeg skal ikke glemme at nævne, at det var det billigste selskab da vi søgte efter rejsen.

Det blev ikke til meget søvn undervejs, knap 2 timer. Der var rigtig gang i snakketøjet og en del billeder blev det også til.

Klokken 6.30 dansk tid, 21.30 i USA er vi på vej fra lufthavnen til Fairfield. Vi er noget trætte men samtidig er der slet ikke tid til det, vi har jo så meget der skal snakkes om inden dynerne overfalder os.

  Photostory fra de første dage

 

3. marts 2009
Da vi stod op blev vi mødt af et fantastisk regnvejr. Det var ikke just en dag til at tage på den store sightseeing. Heldigvis kunne vi glæde os over den fantastiske morgenmad som Hugo og Mette altid er eksperter i at fremtrylle.
Kyla skulle hentes i Yuba City og vi tog alle 4 afsted og havde på trods af regnen en god køretur, dog begyndte Hugo at tale om, at der var problemer med bilen, noget lød ikke som det skulle. De må have fat i mekanikeren i morgen.

Til aften stod den på kæmpe bøffer stegt på grillen og spørg om det smagte godt, det var super, superlækkert.

4. marts 2009
Regnede det meste af dagen, så det meste af dagen var ren hjemmehygge hvor vi snakkede om gamle bøger og Normans familiehistorie. Mette har fået en masse ting fra ham og det var meget spændende at gennemgå det hele.
Ringede Otto, vi skal til fødselsdag søndag, da en del venner har meldt deres ankomst på selve dagen. Aftalte at vi skulle sende en mail og så ville Otto svare tilbage på den.
Kørte en tur i Raileys og fik købt ind. Peer ringede vedr. Hannibals kennel, hvor han desværre ikke kunne være alligevel da damen havde fået en blodprop. Peer havde fundet et andet sted nede ved Kolding, det virkede som et rigtig godt sted, så det var ikke så slemt som det først så ud til.

5. marts 2009
I dag skinnede solen heldigvis, vi tog til huset i Vacaville, Mustang blev gennemgået og sat i garage.
Fik ordnet negle og mødtes derefter med far og Hugo i Costco. Om aftenen stod den på computer for Hugo/LM
Stegte ørreder til aften.

6. marts 2009

 

 

 

 

 

 

9. marts 2009
I dag er det besluttet at turen går til Point Reyes  - se mere på http://www.nps.gov/pore/index.htm

 

11. marts 2009
Hele formiddagen arbejdede far og Hugo med trucken for at få den klar til at far kunne komme afsted på egen hånd. Det var dog en noget større og dyrere omgang end Hugo og Mette umiddelbart havde regnet med.

Kl. 13 tog vi afsted til Ann som bor hos Pete og Kathie. Den stod på kaffe og kage - og det var rigtig dansk kaffebord, med alle mulige slags kager. Jeg tror stadig sidebenene beklager sig over al den aktivitet der kom ud af det.

Det blev også til et par drinks, jeg kan ikke huske hvad det var udover at det smagte rigtig godt. Nedenfor er så billeder fra dagen.

 Besøg hos Ann og Pete


  Photostory - sendt ti l familie, venner og job

 

13. marts
I dag havde Mette og Hugo bestemt, at vi skulle have cornbeef til aften, en ret som de normalt laver den 17. marts på Skt. Patricks day. Da det er en ret der tager lang tid at lave, startede Hugo tidligt.

Da Mette havde nogle papirer June skulle underskrive havde vi aftalt at vi ville besøge hende i dag, tiden nærmer sig jo hastigt hvor jeg atter skal tilbage til Danmark. Vi havde et par hyggelige timer og nedenfor kan ses lidt billeder.

klik på link for at se billederne:        Besøg hos June

Efter besøget hos June kørte vi til negleklinikken: Her havde vi aftalt, at mødes med Nicole og så skulle vi ellers forkæles med pedicure og fransk lak. Pigerne på klinikken er simpelthen så søde og det er himmelsk at få massage og varme sten. På nedenstående billede kan ses resultatet (bemærk også blomsten på storetæerne. Ikke bare ser det godt ud, men man føler sig også som et nyt menneske.

 
      

Cornbeef smagte sååå godt, skønt at de gav mig chancen for at smage det. Må have fat i opskriften så vi kan prøve at lave det herhjemme.
                                                                            

  Vi har fantastisk vejr her, solen skinner fra morgen til aften så overtøj er ikke noget vi bruger :-)

                    

                                                                    

                                                             Far                           Mor                              Barn

15. marts 2009
Afgang fra San Francisco kl. 22.15, ankomst til München kl. 17.25. Jeg mistede min telefon et sted mellem San Francisco og München – tabt eller stjålet – Jeg opdagede det først da jeg kom ind i ankomst og ville ringe. Var hele møllen igennem med claim og de sendte en mand ud til flyet for at se om telefonen var der, men intet resultat så den er nok borte forever. Simkort er spærret og telefonen har jeg låst til simkortet så det er ikke sikkert nogen kan få glæde af den. Godt jeg havde god tid i München, flyet til Danmark gik først kl. 20.20.

Vel ankommet til Danmark, vi var i Hillerød kl 0.00 og snakken gik til kl. 3 og op igen kl. 6.30 og på arbejde hele dagen. Hjemme kl. 17.30, endnu holder jeg mig på benene men er spændt på hvornår jeg falder omkuld ;-)  Det gjorde jeg kl. 23.

Det har været en rigtig dejlig tur med mange oplevelser.

 

E