Kildedalen

Startside
Nyheder
Turen gik til
Billeder
Morten & Maria
Sjove biler
BCP
Sparekassen
Kamera
Video
Familien i USA
Kaasgaard familien
Grinebideren
Diverse
Lidt alvor i livet

Kontakt - tryk på klokken


Copyright
© 2014 kildedalen.eu

 

  16. december 2009 kom sneen endelig til Danmark, mon ikke mange - både store og små var glade. Endelig udsigt til igen at få en hvid jul, det er 14 år siden vi sidst oplevede det.

I dag den 9. januar 2010 er det et fantastisk vejr, solen skinner fra en skyfri himmel og det er rigtig dejlig koldt :-).

Vi valgte at tage en tur til Arresø hvor der i dag og i morgen er Danmarks mesterskab i issejlads. Til det sidste var der dog stor spænding om de fik lov til at "sejle". Politiet mente ikke isen var tyk nok, men Gribskov Kommune godkendte i morges isens tykkelse. Isen var fyldt med mennesker som nød endelig at kunne få lov til at bevæge sig rundt på isen.

  Fotofortælling med vinterbilleder

Senere på dagen mødte politiet dog op og fjernede publikum, de måtte ikke være ude på isen. De mente ikke Gribskov Kommune havde handlet forsvarligt. Gemytterne gik højt og selv TV brugte en del tid på det. Ifølge de nye målinger der var blevet lavet var isen 23cm tyk og derfor havde folk svært ved at forstå hvorfor de ikke måtte være på isen.